SUSHI SHOP NASHI DELICATESSE

Budapest 1016 NAPHEGY U 29. /06-30-688-87-96


A RAGACSOS FEHÉR  RIZS ÁLTALÁNOS

ELKÉSZÍTÉSI MÓDJA

    -A HOZZÁADOTT VÍZ ARÁNYA VÁLTOZHAT A RIZS FAJTÁJÁTÓL ÉS

MINŐSÉGÉTŐL    ( 1 / 1.1   -   1 / 1.5)

    -Rizsfőzők esetében csak az arányra kell ügyelnünk

    -Tapasztalt rizskészítők szerint ha a rizst a víz hozzáadása után

 félreteszik (20-25 p.-ig) és utána kezdik meg a főzést finomabb

eredményt érhetünk el

    -Főzés közben megkeverni a rizst nem ajánlott

   -Ázsiában gyakran tengeri algát, moszatot, babféléket és sok más 

különböző gabonafélét kevernek a rizshez

   -Tengeri sóval ízesíthető főzés elött is, de olajat inkább

főzés után ajánlott használni pl. pirított szezám olaj

   -Sushi rizs készítésekor meg kell várni amíg a rizs teljesen kihül,

 ecetet és más ízesítőket csak ezután ajánlott hozzáadni

   -A Koreai Kimbap titka, hogy nem ecettel hanem szezám olajjal

ízesítik a rizst


rice_cooking_masolata800.jpg






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 17
Heti: 144
Havi: 24
Össz.: 67 597

Látogatottság növelés
Oldal: A rizs főzése
SUSHI SHOP NASHI DELICATESSE - © 2008 - 2014 - koreashop.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

EladoDomain.NET támogatásával a HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sushi alapanyagok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »